Over Tec Force

Tec-Force recruitment B.V. is ontstaan door de behoefte uit de steeds flexibelere arbeidsmarkt van onze opdrachtgevers. Werkgevers willen flexibele personeelsoplossingen zonder de focus te verliezen van hun core business. Door jaren lang zelf in het vak te hebben gezeten en door uiterste zorg te geven om de juiste match te maken sluiten onze persoonlijke personeelsoplossingen perfect aan op de vraag van onze opdrachtgevers.

 

Wij zijn gecertificeerd voor:

 

SNA en NEN 4400-1

Om risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken is ons payrolberdijf aangesloten bij de stichting normering arbeidrelatie. Bedrijven met een SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

VCU

Tec-Force recruitment B.V. vind de veiligheid voor medewerker en hun omgeving belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan de eisen die worden gesteld door onze opdrachtgevers en instrueren wij onze kandidaten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is ruim 50 jaar dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. De ABU vertegenwoordigt in de brancheorganisatie circa 65 procent van de markt en waarborgt de kwaliteit in de uitzendbranche.

NBBU

De NBBU gelooft in het belang van een flexibele arbeidsmarkt. En helpt daarom aanbieders in de brede flexmarkt: goed werkgever voor flexwerkers en aantrekkelijk aanbieder van tijdelijk personeel voor opdrachtgevers.

SCI

Safex Certificatie Instelling is van mening dat met het leveren van Kwaliteit, de kwantiteit vanzelf komt.  Door de certificatie en inspectie activiteiten van Safex en het toetsen van de CAO  van o.a., de ABU, NBBU, Vleessector, Pluimveesector als mede de beoordelingen van pensioenafdrachten voor diverse markt partijen, mogen wij dan wel zeggen dat Safex een juiste stap is naar kwaliteit.